OPI VERKOSSA

Tukea ja inspiraatiota omatoimiseen muutoksen läpivientiin

Kaikkihan me olemme joskus aloitelleet uutta. Tulevaisuudesta vain on paljon helpompaa unelmoida kuin mitä sitä on toteuttaa, niin omassa elämässä kuin yrityksen vetäjänäkin.  Me kaikki tarvitsemme työkaluja, inspiraatiota ja uskonvahvistusta pysyäksemme valitsemallamme polulla. Elääksemme unelmaamme todeksi tänään ja huomenna, askel kerrallaan joka päivä. 

  Verkkovalmennuksista saat treeniä muutoskykyysi, tulta ja draivia päämääriesi haltuunottoon ja työkaluja omanlaisesi menestyksen rakentamiseen, oli kyse sitten työelämästä, siviilistä tai ihan omille poluille lähtemisestä! 

Omassa aikataulussa opiskellen tai viikko viikolta systemaattisesti edeten… verkkovalmennukset ovat sinulle, joka haluat tukea ja työkaluja, mutta haluat toteuttaa muutosta omassa aikataulussasi ja itsenäisesti!

Life. Recalibrated.

Takana alkaa olla vuosi 2020, oikea resilienssin ja muutoskyvyn testisarja! Uudelleen ja uudelleen olemme tulleet sen eteen, että maailma ei ehkä palaakaan entiselleen. Että maailmamme ei enää ehkä olekaan entisensä. Monet toimialat ovat muuttuneet tai ainakin kovilla. Jotkut ovat joutuneet lomautetuksi tai työttömäksi.

Kyse ei ole pelkästä ulkoisesta muutoksesta; että meidän olisi pakko muuttua, koska maailma on mitä on. Voi myös olla, että olet tullut sisäisesti siihen pisteeseen, ettei näin voi enää jatkua. Että kaipaat muutosta, haluat jotain erilaista. Kuulla oman äänesi, saada iloa ja energiaa elämääsi! Sisälläsi on herännyt tunne, että sinussa on niin paljon enemmän! Haluat ehkä uuden uran, tavoitella jotain merkityksellistä -tai ainakin ja ennen kaikkea arjen, jota rakastat selvitymistaistelun sijaan.

 

Tämä hetki on elämäsi mahdollisuus. Juuri tästä voit ottaa askelen, joka ohjaa sinut lukemattomien mahdollisuuksien polulle. Tästä askeleesta alat lähestyä kaikkea sitä, mitä ikinä olet halunnut.

Tämän askeleen jälkeen voit heittää heipat ikuisille paremman elämän aloituksille: kun ajatuksesi muuttuu ja pääset ohjaksiin oman elämäsi kanssa, mikään ei ole enää entisellään.  

Jos jatkat näin, mitä se maksaa sinulle pitkässä juoksussa? Taloudellisesti? Entä henkisesti?

Välillä tulemme elämässä siihen pisteeseen, että on aika tarkastella arkea, itseä ja kokonaisuutta kriittisellä silmällä.

Onko tämä nyt sitä, mitä todella haluan? Jos jatkan tällä tavalla, mitä se tarkoittaa pitkällä aikavälillä? Mikä on sen hinta, taloudellisesti tai henkisesti? Mitä toivon itse vs mitä suoritan, koska oletan muiden haluavan niin?

Life. Recalibrated- verkkokurssi auttaa sinut elämäsi seuraavan vaiheen alkuun. Opit katsomaan ja arvioimaan nykytilaa sellaisena, minä se nyt näyttäytyy -sekä tunnistamaan oman tyytyväisyytesi ja arkionnellisuutesi sen suhteen. Löydät omat vahvuutesi ja osaamisesi, jotka elämäsi varrella olet kartuttanut ja opit valjastamaan ne seuraavan elämänvaiheesi palvelukseen. Rakennat suunnitelman, jonka ohjaksissa itse olet. Viet tietoisesti elämääsi kohti juuri sitä, mitä haluat.

Parasta on, että rakennat kurssin aikana elämäsi normia täysin omien määritteidesi mukaan! Voit valita itse jonkin tavoitteen, jonka haluat saavuttaa tai jonkin erityisen elämän osa-alueen, jonka ajattelet tarvitsevan erityistä huomiota. Tulet kuitenkin huomaamaan, että me ihmiset olemme kokonaisvaltaisia tyyppejä; kun katsomme kokonaisuutta toisaalta tarpeeksi korkealta ja toisaalta tarpeeksi syvältä, alkavat asiat loksahdella kohdalleen ja juuri oikeat ”kuntoon laitettavat” asiat löytävät paikkansa. 

 • Ota ensimmäinen askel: opi itsestä ja elämästäsi, hanki voimakkaita työkaluja oman elämän kalibrointiin
 • Tsekkaa elämäsi nykytila ja kalibroi elämäsi uusi normaali rakentamaan seuraavaa vaihetta.
 • Herää huomaamaan asioiden nykytila sellaisena, kuin ne ovat ja arvioi, miten haluaisit niiden olevan. 
 • Ota vastuu oman elämäsi kokonaisuudesta ja ohjauksesta.
 • Ota harppauksia uhrimentaliteetista ja huijarisyndrooman kuiskutuksista oman elämän ohjaksiin
 • Tunnista omat vahvuutesi ja osaamisesi -ja opi käyttämään niitä rohkeasti! 
 • Lähde tutkimaan omaa sisäistä ääntäsi ja sen käyttöä elämässäsi
 • Määrittele toiveidesi ja tavoitteidesi mukainen uusi normaali
 • Tee suunnitelma uuden normaalin todeksielämiseen
 • Opi juhlistamaan ja huomaamaan edistymisesi -huomaa eläväsi unelmaelämääsi todeksi!

Verkkokurssi koostuu kuudesta moduulista, jotka aukeavat sinulle viikko kerrallaan.

Viikoittaiset moduulit ovat seuraavat:


1/ Tietoisuus nykytilasta. Kehon ja mielen hyvinvointi, työ ja ura, rahatodellisuus, ihmissuhteet, elämän tasapaino, harrastukset ja arvot

2/ Oman tähänastisen tarinan tarkastelu ja hyväksyminen, oman tarinan todellinen omistaminen. Oman äänen kuuntelu. 

3/ Omien sisäisten voimien, vahvuuksien ja osaamisten ammentaminen ja tarkastelu

4/Omien elämän tavoitteiden määrittely ja niitä kohti vievän uuden normiarjen löytäminen ja uudelleen määrittely

5/Suunnitelman tekeminen nykytilasta uudelleenmääriteltyyn arkeen. Tavat ja rutiinit, jotka vievät kohti tavoitetta. 

6/Itsensä johtaminen uuden normin todeksielämisessä.

Faktat:

 • Aikataulu: Kurssi alkaa pyöriä 11.1.2021 ja moduulit aukeavat siitä eteenpäin kuutena maanantaina. Pääset ilmoittautumaan kurssille 18.1. asti, jolloin alkuvuoden kurssin ilmoittautuminen sulkeutuu. 
 • Kurssimateriaali sisältää videoita, podcast-kuunnelmia, harjoitustehtäviä ja 
 • Saat lisäksi kirjoittamani Oman tarinan äärellä -kirjan sekä Oman elämän intuitio-kortit, jotka saat postissa heti loppiaisen jälkeen (tai osallistuessasi myöhemmin ne postitetaan sinulle heti kurssin ostaessasi).
 • Hinta: Kurssin hinta on 349 € (sis. alv 24%) 
 

Life.Recalibrated -verkkokurssilla saat:

 • Huikeita työkaluja, joiden avulla tutustut itseesi uudelleen, kohtaat ehkä muutaman arkikerroksen ja toissapäiväisen uskomuksen alle hautautuneen huikean tyypin, joka olet. 
 • Konkreettisia vinkkejä, joilla rakennat ajatuksiasi ja niiden ilmentymää arjessasi uuteen uskoon.
 • Varmuutta ja tukea ottaa elämäsi haltuun merkityksellisellä tavalla nyt ja tulevaisuudessa. 
 • Videoita, podcasteja ja harjoituksia, jotka uppoavat sisimpääsi ja joihin voit palata tarvittaessa aina uudelleen. 
 • Esimerkki – ja vertaistarinoita, joiden avulla on helpompi reflektoida omassa elämässä vaikuttavia uskomuksia, teemoja ja voimia.
 • Oman tarinan äärellä -kirjan painetun version postitse tukemaan kulkuasi ja matkaasi.
 • Oman elämän intuitiokortit -korttipakan tukemaan keho-mieliyhteyden tutkimista ja intuition käyttöä kurssin aikana.
 
 

Kurssin normaalihinta on 349€ (sis alv 24%). 

Jos kaipaat muutosta arkeesi, lisää arkionnellisuutta ja työkaluja juuri haluamasi elämän rakentamiseen, ole rohkea juuri nyt. 

Loppiaiseen asti voimassa on early bird-hinta 299€ (sis alv 24%), joten kannattaa toimia nyt! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

”Minulla taitaa olla eksistentiaalinen kriisi! Voitko auttaa?” Näin parahdin Suville kesällä 2020. 

Ja Suvi auttoi. 

Rautainen ammattitaito. Sopiva kovuus, kuitenkin empaattisessa ja sopivan pehmeässä paketissa. 

Iso suositus. 

– Jukka Holappa, Maajohtaja Business Finland

Muutoskyvykkyyden mestarikurssi

Oletko katsonut uutisia viime aikoina? Mikä on mielestäsi relevantein taito, mitä ihminen näinä aikoina tarvitsee? Oli kyse sitten uusista mahdollisuuksista, johon haluaisit tarttua tai ilmastonmuutoksesta, koko ajan nopeammin kehittyvästä teknologiasta tai uudesta tavasta kuluttaa palveluita… tai jostain paljon vähemmän maailmaasyleilevästä, esimerkiksi ihan tavallisesta tiistaista, jolloin tapahtuu isoja tai pieniä odottamattomuuksia, jotka lennättävä huolella suunnittelemasi päiväohjelman taivaan tuuliin. 

Epävarmuus ja hämmennys ovat suurimpia syitä sille, miksi emme etene kohti haluamiamme tavoitteita elämässä tai yrityksessämme. On paljon helpompaa turtua passiivisuuteen ja kireään suorittamiseen, kuin tarttua muutosvoimiin mahdollisuuksina ja ottaa distribuution ajokyky haltuun. 

Mitä todella tarvitsemme paitsi selvitäksemme muutoksessa, myös menestyäksemme maailmassa pitäen silti yllä mielenrauhaamme, on muutoskyvykkyys ja sen johtamisen taito. Ensin meidän täytyy kasvattaa tuota kyvykkyyttä itsessämme, vasta sen jälkeen voimme johtaa sen pariin muita.

Muutos on ainut varma asia maailmassa. Muutoskyvykkyyttä voi kuitenkin harjoitella, eikä elämän tuulen puuskiin tarvitse jäädä aivan räsynukkena ajelehtimaan. Elämä tarjoilee meille kyllä kasvunpaikkoja yhä uudelleen ja uudelleen, ja muutoskykymme on koetuksella jatkuvasti. Oleellista ei ole kuitenkaan mitä tapahtuu, vaan miten siihen reagoit. 

Tunnistatko itsesi joistain näistä? 

Työssä kollegat, työntekijät tai kenties asiakas ei suoriudu, kuten on sovittu. Sinä menetät yöunesi ja tunnet stressitasosi nousevan kohisten. Asiakkaalta tullut viesti tiimisi suoriutumisesta huonosti menee tunteisiin, ja olet joko heittämässä hanskat tiskiin, huutamassa työntekijälle tai suuntaat vessaan itkeä tihrustamaan. 

On sunnuntai-iltapäivä. Tunnet pikkuhiljaa, miten pinnasi alkaa kiristyä, tai kenties selittämätön alakulo alkaa vallata olotilan. Olet ollut arjessa muutenkin herkillä, itkeskelet omastakin mielestäsi mitättömistä asioista.  Vatsasi alkaa oireilla jo pelkästä tulevan viikon ajattelusta. Puoliso ja lapset saavat osansa kiukkuilustasi. 

Lapsi on ollut omatoiminen ja pistänyt majaleikin pystyyn. Huone on mullin mallin, täkkejä on roudattu yhden evakkoporukan tarpeiksi ja metelitaso nousee yhtä matkaa riemun kanssa. Menetät malttisi ja pidät saarnan kodin siisteyden tärkeydestä, kamalasta metelistä ja raivoat yllättäen itsesikin. Myöhemmin nieleskelet harmiasi. Että pitikin. 

Sairastelet usein. Ei mitään suurta, tai hälyttävää. Pieniä flunssia vain, ja vähän lihassärkyä. Varmaan niiden flunssien takia nukut vähän huonosti. Juu, töissä on ollut aika kiirettä, iso muutos on vienyt kaikkien voimavaroja ja normiprojekteistakin pitäisi selvitä. 

Kaikki merkkejä alentuneesta muutoskyvykkyyden tasosta ja hälytysmerkkejä.  Sinun on aika pysähtyä ja tehdä asialle jotain!

Tällä kurssilla:

 • tulet tietoiseksi omasta muutoskyvykkyydestäsi juuri nyt
 • rakennat tietoisuutta siitä mitä ja millä tavoin sinun on mahdollista alkaa kehittää omaa ja organisaatiosi muutosvahvuutta
 • opit voimakkaita ajattelun tapoja ja tekniikoita tukemaan sisäistä muutostasi
 • saat konkreettiset ohjeet, kuinka rakentaa kasvun mentaliteettia ja miten huolehtia terveistä mentaalitavoista
 • kehität kykyjä, jotka ovat kultaakin kalliimpia eläessämme yhteisössä ja johtaessasi muita: rakennat askel askeleelta omaa tunneälykkyyttäsi ja -resilienssikykyäsi
 • saat käyttöösi todella konkreettisen ohjelman, jonka avulla alat kehittää systemaattisesti yrityksesi tai työpaikkasi resilienssi -ja muutoskyvykkyyttä, olit sitten yrittäjä, johtaja tai työkaveri!

Ota nyt vastuu omasta kasvustasi ja opettele toimimaan muutoksessa -ensin itse ja sen jälkeen näyttämään esimerkkiä ja sieltä käsin johtamaan muita. 

 

Faktat

 • Saat välittömän pääsyn kurssimateriaaliin, jota voit suorittaa itse haluamassasi aikataulussa. 
 • Kurssimateriaali koostuu videoista, työkaluista, harjoituksista, joilla sekä valjastat alitajunnan töihin sekä tuot sieltä nousevia asioita tietoisuuteesi.
 • Saat todella mahtavia konkreettisista vinkkejä, joita voit ottaa käyttöön sellaisenaan omaan arkeesi tai työhösi. 
 • Hinta: 59,90 € / koko materiaali saatavissa käyttöösi heti. 
 • Saat käyttäjätunnukset heti maksun yhteydessä.  Kurssille pääset Jäsenille -sivun kautta päävalikosta.

Olen tehnyt yhteistyötä Suvin kanssa ryhmävalmennusten osalta sekä ollut Suvin coachingasiakkaana. Suvin ryhmävalmennukset olivat aina suuresti odotettuja ja päivät olivatkin täynnä innostuneisuutta, motivointia ja uusia oivalluksia, työskentely oli selkeää ja tavoitehakuista. Suvi sai omalla persoonallaan ryhmän toimimaan. Yksilöcoachingissa Suvin ehdoton vahvuus oli yksilön kohtaaminen. Hän loi turvallisen ympäristön asioiden ja toimintatapojen haastamiseen. Yhteiset tapaamiset johtivat uusiin ajatuksiin samalla voimistaen näkemyksiä omista vahvuuksistani.”

Sanna Kekäläinen, Vetrea Terveys Oy

Coachinasi verkkovalmennuksissa Yours truly eli minä, Suvi Kohisevankoski

Hei vaan! Mun nimi on Suvi Kohisevankoski, ja olen kokenut life, business- ja master coach. Olen noin kymmenvuotisen coachin urani aikana valmentanut satoja esimiehiä ja coachannut kymmeniä johtajia; siis ihmisiä eri elämäntilanteissa, omine haasteineen ja vahvuuksineen. Olen saanut nähdä huikeita voimaantumis- ja kasvutarinoita, jotka motivoivat minua jatkamaan! 

Kaikista kursseista ja käymistäni kouluista ja valmennuksista huolimatta paras opettajani on ollut elämä itse! Olen tehnyt rohkeita liikkeitä, jotta saan elää juuri sellaista elää, josta olen aina kulloinkin unelmoinut. 

Ajattelen, että ihminen on aina kokonaisuus, jonka ajatuksiin ja toimintaan vaikuttavat mielen ja kehon vointi, kuljettu elämänpolku ja ympäristö, jossa hän toimii. Valmennan aina ihmistä kokonaisvaltaisesti! Usein nimittäin avain jonkin tavoitteen saavuttamiseen löytyy jostain vähän muulta elämänalueelta tai syvältä sisältä: oman äänen kuulostelutaidosta. 

Olen koonnut nyt parhaat oppini, näkemykseni ja kokemukseni; olen rakentanut nämä verkkokurssit, jotta kuka tahansa pääsisi oppeihin käsiksi. 

Minulla on ajatus maailmasta, jossa ihmiset päättävät voimistaan ja elävät vahvuuksistaan käsin -sen sijaan, että paahtaisivat päivästä toiseen suorittaen ulkopuolelta tulevaa painetta vastaan. Missioni on rakentaa tätä maailmaa ja levittää tätä ajatustapaa ihmisille; johtajille, yrittäjille ja ihmisille omassa elämässään. 

©2020 Kohisevankoski | All Rights Reserved

Join the

lorem ipsum apolotus captures denimetus apparatus