Tulevaisuuden työelämä -oletko miettinyt omaa rooliasi?

Yhä harvemmalla on työpaikka, johon mennään töihin 

Mielenkiintoinen juttu asioista, joita olen itsekin viime aikoina paitsi pähkäillyt, myös elänyt todeksi mitä suurimmassa määrin. Itse asiassa, tähän suureen heräämiseen tulen itsekin kontribuoimaan juurikin tämän yritykseni kautta monella tavalla! Maailma tarvitsee nyt innovaatioita, jokaisen omia ainutlaatuisia kykyjä, joista syntyy jotain aivan uutta!

”Ajattelu alkaa pysähtymisestä”, on todennut aivotutkija Minna Huotilainen. Odotan todella innolla, millaisia innovaatioita koronan aiheuttama pysähtyminen ja kriisi saa aikaan yrityskentässä. Vielä toistaiseksi minusta näyttää siltä, että suuri osa yrittäjistä on tilanteessa, jossa ns hypätään kärryille. Tällä tarkoitan lähinnä palvelujen siirtämistä verkkoon. Tosin aika toimia on ollut vielä niin lyhyt, että jään todella innolla odottamaan tuotoksia kevään edetessä!

Entäs sitten yksittäiset ihmiset? Työpaikat muuttuvat siinä missä yrityksetkin, ja niitä voi myös muuttaa aktiivisesti. Tulevaisuudessa yhä harvemmalla on työpaikka, jonne mennään töihin. Työelämä moninaistuu ja laajenee käsittämään erityyppisiä toimintoja, joista ihmiset elantonsa saavat. Jotain tehdään rahan takia, jotain intohimosta, jotain suuremman hyvän vuoksi. Yksi asia ainakin on varmaa: koulunpenkiltä töihin ja 40 vuotta saman työnantajan palveluksessa taitaa jo olla menneen talven lumia. Tilanne vaatii ihmisiltä toimenpiteitä! Omaa muutoskyvykkyyttä on syytä kehittää systemaattisesti. Voi myös pohtia, olisiko aika astua oman elämänsä ohjaksiin ja alkaa rakentaa jotain ihan omaa ja erilaista? Unelmaelämää omilla määreillä

Ohessa vielä jutun innoittajana toiminut hesarin kirjoitus. 

https://yle.fi/uutiset/3-10905769…

©2020 Kohisevankoski | All Rights Reserved

Join the Club

lorem ipsum apolotus captures denimetus apparatus