KIRJAT JA KORTIT

Oivalluksia omassa rauhassa

Joskus on ihana vetäytyä kaikessa rauhassa omaan maailmaansa, irti ympäröivästä hälystä. Syventyä, unohtua pohtimaan, pysähtyä. Luottaa. Antaa ajatusten virrata. Kirjojen lukeminen ja toisten kanssa keskustelu ovat ainoat tavat saada uusia ajatuksia, käytä se mahdollisuus viisaasti!

Oman Tarinan Äärellä-kirja

Tämä kirja tulee muuttamaan sen, miten ajattelet itsestäsi. Kirjan avulla otat vastuun omasta tarinastasi, omasta elämästäsi. 

Kun ihminen astuu omaan voimaansa, kaikki muuttuu. Hän alkaa viihtyä omissa nahoissaan ja oman päänsä sisässä. Hän arvostaa itseään ja elää arvojensa mukaan -ja pian muutkin alkavat arvostaa häntä ja hänen rajojaan, tuntea hänen voimansa. On tullut aika ottaa vastuu itsestä ja omasta elämästään. 

 

Ole tarkkana mitä ajattelet, sillä tulet vielä elämään sitä todeksi!”

 

Oman tarinan äärellä on kirja, joka opastaa sinut tutkimaan omaa tähänastista elämääsi uudessa valossa; todella omistamaan oman tarinasi tähän asti, ja etenkin tulevaisuudessa. Sinussa on kaikki mitä tarvitset, juuri nämä voimat ja vahvuudet, jotka ovat kertyneet sinulle… eivät tarinastasi huolimatta, vaan juuri sen ansiosta!

Jos arvostaisit itseäsi todella, miten elämäsi muuttuisi?

Mikä muuttuisi, jos todella eläisit sen sijaan, että suoriutuisit päivästä toiseen? Vailla lokeroita, häkkejä ja määritelmiä!

Ota vastuu rohkeimmasta ja kauneimmasta tarinasta, jonka voit elämästäsi kirjoittaa tästä eteenpäin. 

Tilaa e-kirja tai painettu opus tästä ja aloita oman elämäsi haltuunotto tästä! 

HUOM! Nidottu kirja äitienpäivätarjouksessa 5.5. asti 22 €!

What can I say? Suuri tsunamin kaltainen hyökyaalto lähti liikkeelle ja muutos käynnistyi sisälläni. Olo on hyvin levollinen ja pysähtynyt, voimaantunutkin. Oman tarinaansa sai yhteyden, yhteyden joka on ollut kadoksia jopa kymmeniä vuosia. Tämä ei olisi voinut omalla kohdalla sattua parempaan aikaan, tämän aika oli NYT.

-Osallistuja Oman tarinan äärellä-retriitillä

Oman elämän intuitiokortit

- kehon ja mielen viisaus käyttöön matkalla kohti unelmaelämääsi

Oman elämän intuitiokortit on korttipakka, joka avaa kehosi ja sydämesi. Kortit vievät sinut syvän, intuitiivisen viisautesi äärelle johdatellen sinut kuulemaan oman äänesi ja auttaa sinua astumaan omaan voimaasi polullasi kohti unelmaelämääsi.

Pakassa on 40 2-puoleista korttia, joita voit käyttää monipuolisesti eri tavoilla. Pakan asanat on suunniteltu tukemaan kehotasolla kutakin kysymystä ja sen sisältämää energiaa: joko tuomaan voimaa, nostattamaan energiaa, rauhoittamaan, avaamaan ajattelua tai maadoittamaan.  

Voit käyttää asanoita ja kysymyksiä myös erillään tuomaan intention meditaatiohetkeen, pitkälle lenkille tai vaikka luovan kirjoituksen tueksi. Voit myös käyttää pakan kuvia oman joogaharjoituksesi koostamiseksi, ja antaa ajatusten levätä kehon avautuessa.

Mikä olisikaan ihanampi ja kestävämpi lahja rakkaalle, itselle tai läheiselle, kuin matka oman viisauden äärelle?

Oman elämän intuitiokortit -pakan hinta on 29,90€ (sis alv 24%).

HUOM! Intuitiokortit äitienpäivätarjouksessa 5.5. asti 25€!

 

Esimerkkitapoja käyttää Oman elämän intuitiokortteja:

  • Nosta sarja kortteja joogaharjoituksesi tueksi sekä yksi kysymyskortti antamaan suunnan ajatuksillesi harjoituksen ajaksi. Harjoituksen lopuksi voit mietiskellä tai vaikka kirjoittaa intuitiivisesti vastauksen kysymykseen.
  • Nosta yksi kortti ja tutki sen tuomaa kysymystä. Miksi kysymys on sinulle ajankohtainen? Tee kortin asana ja anna vastauksen kummuta sisältäsi. Tuleeko mieleesi kenties mielikuvia, muistoja tai tunteita? Miten ne ohjaavat sinua kohti vastausta?
  • Nosta yksi kortti viikon aluksi antamaan suunnan alitajuisille ajatuksillesi. Tee kortin asana ja mietiskele kysymystä päivittäin. Kuulostele ja huomioi, miten vastaus muotoutuu viikon aikana. 
 

Käyttäjien kertomaa:

Meillä on tapana lasten kanssa nostaa aamiaispöydässä kortit ja keskustella yhdessä kysymysten äärellä. Ihania oivalluksia ja keskusteluja on tullut!

*

Nämä on ihanat! Käytän näitä kymppiluokkalaisten nuorten kanssa välillä liikkeiden kanssa, ja välillä pohditaan ihan vain kysymysten kautta. Mahtavia oivalluksia noussut heillä!

*

Ihana kirja ja kortit tulivat 🙂 Heti illalla aloin lukemaan. Luulenpa, että aika mahtava kirja! Jo sitä lukiessa tajusin, miten iso osa sinulla on ollut siihen, miten minun elämä sitten menikään. Voi että <3

Oman bisneksen intuitiokortit -korttipakka

-Intuitio avuksi bisneksen kehittämiseen ja innovaatioihin

Ihmisen järkeily ja looginen päättelykyky ovat upeita, mutta edustavat vain pientä murto-osaa siitä kapasiteetista, mikä tietoisen mielemme alla lymyilee. Kiireisessä arjessa, paineissa ja stressissä lisäksi kehomme on jatkuvasti taistele-pakene-tilassa, mikä ei ainakaan edesauta uuden luomisen ja monipuolisen ajattelun asiaa. Pakan luomisen taustalla on yli vuosikymmen toimintaa yritysjohtajien kanssa ja havainto siitä, miten pientä kehää ajatuksemme vuodesta toiseen pyörivät ja miten vähän hauskuutta bisneksen kehittämiseen liittyy. 

”Oleellista on haastaa se viitekehys, joka pitää ajattelumme kurissa. ”

Oman bisneksen intuitiokortit -korttipakka yhdistää sanatonta ja sanallista intuitiivisen ajattelun herättelyn tekniikkaa. Se on suunnattu nimenomaan strategisen bisneksen kehittämisen, innovaatiotoiminnan sekä johtoryhmäkeskustelun uudistamiseen.

Pakassa on 45 2-puoleista korttia, joita voit käyttää monipuolisesti eri tavoilla. 

 

Oman elämän intuitiokortit-korttipakan hinta on 35€ (sis alv. 24%).

 

Esimerkkitapoja käyttää Oman bisneksen intuitiokortteja:

 

  • Nosta 1-5 korttia pöydälle johtoryhmäkokouksen aluksi. Lämmitelkää aivot keskustelemalla kysymysten aiheuttamista teemoista. Näin ajattelu ja siten keskustelu nousee automaattisesti lähemmäs johtoryhmälle oleellista tasoa: päivittäisestä strategiseen.
  • Voit osallistaa koko osallistuvan porukan edelliseen tapaan niin, että jokainen saa valita kuvan perusteella yhden kortin pöytään keskusteluun. Mitä kuva herättää suhteessa päivän aiheeseen? Entä mikä kysymys kuvan toiselta puolelta paljastuu? Miksi se on teille ajankohtainen?
  • Nosta silmät kiinni yksi kortti ja tutki sen tuomaa kysymystä. Miksi kysymys on sinulle ajankohtainen? Hengittele hetki rauhassa ja anna vastauksen kummuta sisältäsi. Tuleeko mieleesi kenties mielikuvia, muistoja tai tunteita? Miten ne ohjaavat sinua kohti vastausta? Harjoitus toimii erittäin hyvin orientaationa strategiatyöhön, kokoukseen tai vaikka minitaukona päivän melskeissä.
  • Nosta yksi kortti viikon aluksi antamaan suunnan alitajuisille ajatuksillesi. Kuulostele ja huomioi, miten vastaus muotoutuu viikon aikana. Voit tehdä tämän yksin tai osallistaa koko johtoryhmän tai vaikka tiimin. 
  • Strategiatyön aikana tai alukupuolella: voit käyttää kortteja pöydällä tukemassa aiheessa pysymistä sekä tarpeeksi haastavien ja monipuolisten kysymysten kysymistä. Strategiatyössä oleellista on haastaa se viitekehys, joka pitää ajattelumme kurissa!
  • Innovaatiotyössä: kun ratkaisuvaihtoehdot alkavat junnata paikallaan tai arvelet ratkaisuvaihtoehtojen olevan pölyisiä, moneenkertaan pureskeltuja ja tunkkaisia, nosta pakasta silmät kiinni yksi kortti kerrallaan. Pohtikaa, miten kuva tai kysymys sen takana auttaisi teitä eteenpäin. Mikä viesti kuvalla voisi olla palvelulle, sen kehittäjille tai ehkä sitä käyttämään tulevalle asiakkaalle?
 

 

 

Olen tehnyt yhteistyötä Suvin kanssa ryhmävalmennusten osalta sekä ollut Suvin coachingasiakkaana. Suvin ryhmävalmennukset olivat aina suuresti odotettuja ja päivät olivatkin täynnä innostuneisuutta, motivointia ja uusia oivalluksia, työskentely oli selkeää ja tavoitehakuista. Suvi sai omalla persoonallaan ryhmän toimimaan. Yksilöcoachingissa Suvin ehdoton vahvuus oli yksilön kohtaaminen. Hän loi turvallisen ympäristön asioiden ja toimintatapojen haastamiseen. Yhteiset tapaamiset johtivat uusiin ajatuksiin samalla voimistaen näkemyksiä omista vahvuuksistani.”

-Sanna Kekäläinen, Vetrea Terveys Oy

©2020 Kohisevankoski | All Rights Reserved

Join the Club

lorem ipsum apolotus captures denimetus apparatus