KIRJAT JA KORTIT

Oivalluksia omassa rauhassa

Joskus on ihana vetäytyä kaikessa rauhassa omaan maailmaansa, irti ympäröivästä hälystä. Syventyä, unohtua pohtimaan, pysähtyä. Luottaa. Antaa ajatusten virrata. Kirjojen lukeminen ja toisten kanssa keskustelu ovat ainoat tavat saada uusia ajatuksia, käytä se mahdollisuus viisaasti!

Oman Tarinan Äärellä-kirja

Tämä kirja tulee muuttamaan sen, miten ajattelet itsestäsi. Kirjan avulla otat vastuun omasta tarinastasi, omasta elämästäsi. 

Kun ihminen astuu omaan voimaansa, kaikki muuttuu. Hän alkaa viihtyä omissa nahoissaan ja oman päänsä sisässä. Hän arvostaa itseään ja elää arvojensa mukaan -ja pian muutkin alkavat arvostaa häntä ja hänen rajojaan, tuntea hänen voimansa. On tullut aika ottaa vastuu itsestä ja omasta elämästään. 

 

Ole tarkkana mitä ajattelet, sillä tulet vielä elämään sitä todeksi!”

 

Oman tarinan äärellä on kirja, joka opastaa sinut tutkimaan omaa tähänastista elämääsi uudessa valossa; todella omistamaan oman tarinasi tähän asti, ja etenkin tulevaisuudessa. Sinussa on kaikki mitä tarvitset, juuri nämä voimat ja vahvuudet, jotka ovat kertyneet sinulle… eivät tarinastasi huolimatta, vaan juuri sen ansiosta!

Jos arvostaisit itseäsi todella, miten elämäsi muuttuisi?

Mikä muuttuisi, jos todella eläisit sen sijaan, että suoriutuisit päivästä toiseen? Vailla lokeroita, häkkejä ja määritelmiä!

Ota vastuu rohkeimmasta ja kauneimmasta tarinasta, jonka voit elämästäsi kirjoittaa tästä eteenpäin. 

Tilaa e-kirja tai painettu opus tästä ja aloita oman elämäsi haltuunotto tästä! 

What can I say? Suuri tsunamin kaltainen hyökyaalto lähti liikkeelle ja muutos käynnistyi sisälläni. Olo on hyvin levollinen ja pysähtynyt, voimaantunutkin. Oman tarinaansa sai yhteyden, yhteyden joka on ollut kadoksia jopa kymmeniä vuosia. Tämä ei olisi voinut omalla kohdalla sattua parempaan aikaan, tämän aika oli NYT.

-Osallistuja Oman tarinan äärellä-retriitillä

Oman elämän intuitiokortit

- kehon ja mielen viisaus käyttöön matkalla kohti unelmaelämääsi

Oman elämän intuitiokortit on korttipakka, joka avaa kehosi ja sydämesi. Kortit vievät sinut syvän, intuitiivisen viisautesi äärelle johdatellen sinut kuulemaan oman äänesi ja auttaa sinua astumaan omaan voimaasi polullasi kohti unelmaelämääsi.

Pakassa on 40 2-puoleista korttia, joita voit käyttää monipuolisesti eri tavoilla. Pakan asanat on suunniteltu tukemaan kehotasolla kutakin kysymystä ja sen sisältämää energiaa: joko tuomaan voimaa, nostattamaan energiaa, rauhoittamaan, avaamaan ajattelua tai maadoittamaan.  

Voit käyttää asanoita ja kysymyksiä myös erillään tuomaan intention meditaatiohetkeen, pitkälle lenkille tai vaikka luovan kirjoituksen tueksi. Voit myös käyttää pakan kuvia oman joogaharjoituksesi koostamiseksi, ja antaa ajatusten levätä kehon avautuessa.

Oman elämän intuitio-kortit ovat myynnissä nyt, ja nyt on oivallinen hetki hankkia korttipakka joko itselle tai pukinkonttiin.  

JOULUKAMPANJAHINTA 13.12. saakka 25€ ! 

Postitukset aloitetaan heti. Tilaukset, jotka on tehty 20.12.2020 mennessä, ehtivät jouluksi perille. 

 

 

Esimerkkitapoja käyttää Oman elämän intuitiokortteja:

  • Nosta sarja kortteja joogaharjoituksesi tueksi sekä yksi kysymyskortti antamaan suunnan ajatuksillesi harjoituksen ajaksi. Harjoituksen lopuksi voit mietiskellä tai vaikka kirjoittaa intuitiivisesti vastauksen kysymykseen.
  • Nosta yksi kortti ja tutki sen tuomaa kysymystä. Miksi kysymys on sinulle ajankohtainen? Tee kortin asana ja anna vastauksen kummuta sisältäsi. Tuleeko mieleesi kenties mielikuvia, muistoja tai tunteita? Miten ne ohjaavat sinua kohti vastausta?
  • Nosta yksi kortti viikon aluksi antamaan suunnan alitajuisille ajatuksillesi. Tee kortin asana ja mietiskele kysymystä päivittäin. Kuulostele ja huomioi, miten vastaus muotoutuu viikon aikana.

Olen tehnyt yhteistyötä Suvin kanssa ryhmävalmennusten osalta sekä ollut Suvin coachingasiakkaana. Suvin ryhmävalmennukset olivat aina suuresti odotettuja ja päivät olivatkin täynnä innostuneisuutta, motivointia ja uusia oivalluksia, työskentely oli selkeää ja tavoitehakuista. Suvi sai omalla persoonallaan ryhmän toimimaan. Yksilöcoachingissa Suvin ehdoton vahvuus oli yksilön kohtaaminen. Hän loi turvallisen ympäristön asioiden ja toimintatapojen haastamiseen. Yhteiset tapaamiset johtivat uusiin ajatuksiin samalla voimistaen näkemyksiä omista vahvuuksistani.”

-Sanna Kekäläinen, Vetrea Terveys Oy

©2020 Kohisevankoski | All Rights Reserved

Join the

lorem ipsum apolotus captures denimetus apparatus