INSPIROIDU OMASTA ELÄMÄSTÄSI

Tukea ja inspiraatiota omalle polulle astumiseen

Itsetuntemus on avain kaikkeen menestymiseen elämässä; onneen, hyvinvointiin, itsensä johtamiseen ja elämän merkitykselliseksi kokemiseen. Vain itsetuntemuksen kautta voit todella tavoitella oman näköistäsi elämää; aamuja joihin haluat herätä ja iltoja, joiden syliin kiitollisena painat pään.  

Katso palvelut alta ja sukella syvemmälle. Mikä on sinun tapasi ottaa seuraava askel?

SEURAAVA RETRIITTI 14.-16.1.2022

Oman tarinan äärellä
-retriitti

Oman tarinan äärellä-retriitillä laskeudumme hetkeksi kuulostelemaan, mitä Sinulle kuuluu juuri nyt. Saat pysähtyä ja levätä. Ennen kaikkea pääset tutkimaan omaa tarinasi ja matkallasi kertyneitä voimia, vahvuuksia ja viisauksia. 

Viikonlopun aikana pääset tuetusti tutkimaan omaa elämäntarinaasi ja opit tarkastelemaan sitä uusista näkökulmista. Löydät sisäiset voimasi ja vahvuutesi, ja opit ottamaan ensi askelia voimiesi viitoittamalla polulla.

Osaavat valmentajat ja luottamuksellinen pienryhmä tukevat sinua matkallasi, yhteiset hetket tehtävineen ja keskusteluineen raamittavat viikonlopun kulkua. Retriitin olennaisena osana ovat keholliset harjoitukset, jotka ammentavat joogan maailmasta sekä kehotietoisuuden vaikutuksesta mielemme. Retriitti järjestetään Kohisevankosken ja Hiljaisen mielen yhteistyönä. 

”Ajattelu alkaa pysähtymisestä.”

Tarinamme äärellä huolehdimme myös kehon ja mielen hyvinvoinnista kynttilänvalolla ja takkatulella, rantasaunalla ja ravitsevalla kasvisruoalla. Kohtaamme itsemme ja toisemme ja olemme läsnä, mutta emme unohda jokaisen tarvetta vetäytyä myös välillä yksin pohtimaan ja kuulostelemaan.

Seuraava retriitti järjestetään 14.-16.1.2022 

Missä: Retriitti järjestetään Pohjois-Savossa luonnonkauniilla paikalla järven rannalla n. 110 km päässä Kuopiosta. Yövymme päärakennuksessa, joka on iso hirsitalo tai lämpimässä aitassa, 1-4 hengen huoneissa.

Hinta: Retriittiin mahtuu yhteensä 10 henkilöä ja se toteutuu kuudella osallistujalla. Retriitin hinta on 340 euroa (sis. alv 24%) ja se sisältää retriitin ohjelman, yöpymisen sekä ruokailut. 

Osallistujien toivotaan tuovan mukanaan pyyhkeet ja lakanat. Retriitin aikana syömme ravitsevaa kasvisruokaa (gluteeniton lakto-ovovegetaarinen kasvisruoka). Liikumme lempeästi sään mukaan myös luonnossa, joten ulkoiluvarusteet on hyvä ottaa mukaan. 

 

Ilmoittautuminen: Voit ilmoittautua mukaan ja kysyä lisätietoja Hannalta, email hanna@hiljainenmieli.fi, puh. 044-303 7577 tai Suvilta, suvi@kohisevankoski.fi, puh 040-748 3454.

Ilmoittautuminen on sitova ja retriitti laskutetaan ilmoittautuessa. Paikan voi peruuttaa maksutta viimeistään 30 vrk ennen retriitin alkua. 14-30 vrk ennen retriitin alkua peruutetuista paikoista hyvitetään 50 % hinnasta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista ilmoittautumismaksua ei hyvitetä.

Valmentajat: Suvi Kohisevankoski ja Hanna Kumpulainen

Aiemmille Oman tarinan äärellä-retriiteille osallistuneiden suusta: 

”Täydet 10 pistettä!!! Aivan mahtavat persoonat ja läsnäolo. Sisäinen valo ja viisaus loisti teissä ja olitte samalla tasolla, yhdenvertaisia kaikkien kanssa. Kiitos Teille!”

 

 

”Tunnelma oli välitön, hyväksyvä, lämmin ja turvallinen. Molemmilla ohjaajilla oli rauhallinen ja asiantunteva puhetapa. Osallistujien tarinoille, ajatuksille ja tunteille annettiin tilaa.”

 

”Ihanan kotoisat oltavat. Tunnelmallinen rantasauna ja avanto hienot plussat. Ihanat ja maukkaat itse kasvatetuista kasviksista ja marjoista tehdyt ruuat ravitsivat sopivasti mieltä ja kehoa.”

 

Olen tehnyt yhteistyötä Suvin kanssa ryhmävalmennusten osalta sekä ollut Suvin coachingasiakkaana. Suvin ryhmävalmennukset olivat aina suuresti odotettuja ja päivät olivatkin täynnä innostuneisuutta, motivointia ja uusia oivalluksia, työskentely oli selkeää ja tavoitehakuista. Suvi sai omalla persoonallaan ryhmän toimimaan. Yksilöcoachingissa Suvin ehdoton vahvuus oli yksilön kohtaaminen. Hän loi turvallisen ympäristön asioiden ja toimintatapojen haastamiseen. Yhteiset tapaamiset johtivat uusiin ajatuksiin samalla voimistaen näkemyksiä omista vahvuuksistani.”

Sanna Kekäläinen, Vetrea Terveys Oy

Verkkokurssit

Kohisevankosken verkkokurssit on suunniteltu auttamaan sinua elämäsi tutkailussa ja oman muutoskyvykkyytesi tukemisessa. Pääset verkkokursseihin käsiksi heti ne ostettuasi, omasta lempinurkkauksestasi käsin. 

Verkkokursseissa on tuhdisti asiaa, syvällisiä harjoituksia, lempeitä tarinoita ja paljon, paljon inspiraatiota voimaksi matkallesi. 

Hevosavusteiset valmennukset

Hevosavusteisuus ottaa mielen lisäksi kehon ja sielun mukaan yhteyteen

Voin rehellisesti sanoa, että olen elämäni velkaa hevosille ja vielä tarkemmin yhdelle erityiselle ponille. Kelly-poni tuli minulle lahjana ja pyytämättä siinä vaiheessa, kun elin tavoitteiden ammattisaavuttajan elämää: suoritin uraa sekä elämää ihan täysillä. Kelly tuli ja suvereenisti muutti elämäni: sen miten katson maailmaa, sen mitä maailmasta näen ja miten ymmärrän oman paikkani täällä. Polkumme alku ei ollut helppo, ja harvoinhan kokonaisvaltaiset muutosprosessit ovat. Muutokseen kun liittyy aina itsensä kohtaamisen kipua, hipaisunkeveitä askeleita omalle epämukavuusalueelle ja usein ryminällä tapahtuva maailmankuvan muuttuminen. 

Kelly onkin taitava vuorovaikutusopettaja ja elämänmentori, jonka viisaus on ikiaikaista, lempeää ja voimakasta. Kelly ei mene tavallisia polkuja, ja rohkaisee kanssaihmisiään yhtä lailla oman elämänsä villiponeiksi. 

Vanhoissa myyttisissä tarinoissa hevonen kantaa ihmisensä ”toisille maille” ja takaisin turvallisesti. Nykyelämässä hevoset voivat opettaa ihmisille valtavasti: läsnäolosta, omista piilossa olevista unelmista ja voimavaroista, itselleen uskollisena elämisestä. Hevosten energia on hyvin voimakasta, ne toimivat vaistojensa ja intuitionsa varassa. Ne vaativat ohjaajaltaan avoimuutta, tunneläpinäkyvyyttä, läsnäoloa, intentiota ja fokusta. Näissä meillä kaikilla kaksijalkaisilla on paljon opittavaa! 

 

Hevosavusteiset yksittäiset valmennussessiot

Valmennussessiot ovat kokemuksellisia, lempeitä ja voimakkaita itsetutkiskelun hetkiä pienryhmässä. Sessiot ovat ohjattuja ja voit voit turvallisin mielin heittäytyä hetken ja energian kannateltavaksi. 

Hevoset ovat sessioissa mukana opettajina; irti ja pakottomasti. Heitä kuunnellaan ja heidän toiveitaan kunnioitetaan. Hevosten energia on voimakasta, intuitiivista ja hoitavaa. 

 Katso aikataulut ja sisällöt syksyn valmennuksiin, sekä varaa oma paikkasi niihin teemoihin, jotka sinua kutsuvat. Voit osallistua joko yhteen tai useampaan sessioon. 

Lämpimästi tervetuloa!


Syväsukellus Itsetuntemukseen -kasvuryhmä kohti oman näköistä elämää

Syväsukellus itsetuntemukseen on koko kevään mittainen kasvumatka syvän itsetuntemuksen, itsearvostuksen ja oman näköisen elämänpolun maailmaan. 

Kasvuryhmä on turvallinen paikka pysähtyä ja tutkia elämäsi todellisuutta nyt, oppia lisää omista sisäisistä voimistasi ja tunnistaa (sekä tunnustaa!) oma sisäinen herkkyytesi voimavaraksesi tästä eteenpäin. Tutkimme esimerkiksi elämänenergian löytämisen, omien rajojen sekä oman äänen todeksipuhumisen sekä itsen puolella seisomisen teemoja lempeästi ja hevosavusteisesti. Valmiita vastauksia et saa, mutta paljon työkaluja löytää vastaukset sisältäsi.

Tapaamme 6 kertaa kevään 2022 aikana. Kasvuryhmä on rakennettu tukemaan matkaasi itse valitsemillesi poluille.

 

”Suvi ja Iiris<3 Olipa huikaiseva kokemus yhdessä intuition äärellä heppojen keskellä viime viikolla. Iso kiitos! Näissä kohtaamisissa on lämmin ja läsnäoleva tunne. Minulle näillä on ollut iso merkitys oman elämän pohtimisessa. Ja ne hepat, ne on niin suloisia ja viisaita opettajia <3

-Saila Haatainen, osallistuja hevosavusteisissa valmennussessioissa syksyllä 2021

©2020 Kohisevankoski | All Rights Reserved

Join the Club

lorem ipsum apolotus captures denimetus apparatus