Elämä. Olen valmis. Antaa tulla!

Sieluni on liian liekeissä pelätäkseen.

Tänään kerron pienen tarinan, josta olen juuri tällä hetkellä ihan supersupersuperinnoissani!

Melkein kaksi vuotta sitten kesällä kuljin täysikuun aikaan pellonreunaa. Olin taitavasti väistellyt sisälläni kumpuavaa muutoksentarvetta jo jonkin aikaa, mutta nyt viimein toivotin sen tervetulleeksi. Haaste oli, etten yhtään tiennyt mihin olisi pitänyt ryhtyä. Sanoin siis puoliääneen:

”Elämä, mitä tahansa se onkaan, olen valmis. Antaa tulla!”

Kesti kaksi viikkoa, kun eräs kustantaja otti yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä kirjan tiimoilta.

Hups. Olipa nopea toimitus, ajattelin. YYYAAAAASSSSSSS!! Todellakin, ajattelin! T-O-D-E-L-L-A-K-I-N!

Matkassa on ollut mutkia ja ryteikköjä, aikaa on kulunut melkein kaksi vuotta. Olen tutkinut. Olen kirjoittanut. Olen vetäytynyt työhuoneeseen sunnuntaiaamu sunnuntaiaamun jälkeen. Tarttunut koneeseen, kun lapset nukkuvat, oli ilta tai päivä. Oppinut valtavasti! Testannut, kuunnellut, muokannut. Vienyt oppeja ja konseptia käytäntöön retriittien kautta. Hionut uudestaan, jotta juuri Sinä saisit kirjasta arvoa ja oivalluksia.

Nyt voin viimein kertoa, että eilen oli se päivä, kun kirjan aineisto lähti painoon! Kirja julkaistaan -tattadaa!- 7.6.2020 sekä e-kirjana että painettuna.

Tulen kertomaan sisällöstä ja saatavuudesta tarkemmin vielä tässä toukokuun puolella. Pysy siis kuulolla ja ETENKIN pysy inspiroituneena! Ja ole tarkkana siitä, mitä toivot, sillä saatat vielä saadakin sen!

Lämmin kiitos ja halaus Hanna ja Suvi ❤ Sanoin ääneen lauantaina yksin seisoessani järven rannalla lumihiutaleiden keskellä ”elämä. Olen valmis muutoksiin .” Viikkoa myöhemmin 1.5 vuotta myynnissä ollut asuntoni on myyty, uusi katsottuna ja työhaastattelu sovittu seuraavalle viikolle! -osallistuja oman tarinan äärellä-viikonlopun jälkeen


Miltä sinusta tuntuisi antaa elämälle mahdollisuus toteutua ja luottaamuutoksen voimaan? Lue lisää seuraavasta Oman tarinan äärellä retriitistä tästä! Seuraava retriitti järjestetään yhteistyössä Hiljaisen mielen kanssa ensi marraskuussa ja ilmoittautuminen on auki nyt!

©2020 Kohisevankoski | All Rights Reserved

Join the Club

lorem ipsum apolotus captures denimetus apparatus