COACHING

Tehokkaasti ja pysyvästi tuloksiin henkilökohtaisella valmennuksella

Opit rakentamaan itsellesi kasvun mentaliteetin, ajattelemaan kuin oman elämäsi mestari ja viemään pieniä ja suuria muutoksia läpi nyt ja tulevaisuudessa. 

Otat vastuun omasta asenteestasi ja siten elämästäsi -ja niiden toteutumisesta käytännössä.

 

Johtamisen taso luo aina lasikaton organisaation menestykselle. Olisiko aika rakentaa uutta kerrosta?

Firma tai vastuualue, joka pitäisi viedä sille uudelle strategiselle askelmalle -mutta miten, kun tässä perushommassa on jo revetä liitoksistaan? Suurin odotuksin alkaneita projekteja, väsyksiin asti sammuteltuja tulipaloja, riittämättömyyden tunnetta omassa asemassa pärjäämisestä? Tunnetta siitä, että työ vie kaikki mehut, vaikka innostaakin? Huikea mahdollisuus kasvuun tai idea, joka ei jätä rauhaan -mutta hämmentää, pelottaakin? Pitäisikö kuitenkin osata vielä paljon enemmän?

Kymmenen vuotta yritysten ja johtamisen kanssa työskenneltyäni -itse yrittäjänä, kasvuyrityksen osakkaana ja johtamisen valmentajana kaikenkokoisissa yrityksissä olen nähnyt yhtä jos toista siitä, miksi hommat eivät aina mene suunnitellusti, miten hämmennys toimintaolosuhteista valtaa mielen ja miten vastuuhenkilö itse muodostaa tahattoman pullonkaulan menestykselle.

 

 

Henkilökohtainen coaching nostaa kattosi uusiin korkeuksiin

Työkalut henkilökohtaiseen kasvuun ovat kuitenkin olemassa ja saatavilla, itse asiassa lähempänä kuin luuletkaan. Olen coachannut ja valmentanut satoja esimiehiä, johtajia ja avainhenkilöitä, nähnyt kerta toisensa jälkeen huikeita kasvutarinoita ja todistanut huoneenvalaisevia oivalluksia. Kun näkökulmat ja itselle kerrottavat tarinat muuttuvat, alkaa muuttua myös näkyvä käytös -ja sen perusteella muuttuvat myös lopputulokset. Ensin ihmisessä itsessään, ja sen jälkeen muissa ympärillä. 

Olen sparraajasi, ajattelukaverisi, valmentajasi, innostajasi… autan sinut uudelle tasolle omassa ajattelussasi ja toiminnassasi hyödyntäen tutkittua tietoa, testattuja työkaluja ja vuosien aikana kertynyttä kokemusta. Prosessin aikana saat aikaan huimasti tuloksia, mutta ennen kaikkea valtavan muutoksen pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamiseen myös tulevaisuudessa. 

 

Kenelle henkilökohtainen coaching sopii?

  • sinulla selkeä  päämäärä tai tavoite; esimerkiksi tarve kasvaa johtajana, esimiehenä tai ottaa asema muuten haltuun; haluat perustaa oman yrityksen tai kaupallistaa oman innovaatiosi
  • haluat nostaa oman elämäsi tai työsi täysin uudelle tasolle omilla määritelmilläsi
  • olet ottamassa kasvuloikan työelämässä ja kasvamassa uuteen asemaan tai vastuuseen
  • (työ)elämäsi on sinun huippu-urheilusi; kaipaat tehokasta valmennusta menestyäksesi itsellesi merkityksellisellä tavalla
  • Kaikki on periaatteessa ihan hyvin, mutta sinulla on epämääräinen aavistus, että sinusta olisi johonkin muuhunkin, kuin suorittamaan to do-listaa hiki hatussa viikosta ja kuukaudesta toiseen.

 

Mitä coaching on?

  • Coaching on henkilökohtaista ja täysin luottamuksellista  valmennusta. Työskentely suuntaa ratkaisukeskeisesti vahvasti tulevaisuuteen. 
  • Sovimme alkukeskustelussa tavoitteesi perusteella, millaisen prosessin rakennamme ja kuinka monta kertaa työskentelemme. Tyypillisesti aloitamme 5-8 kerran setillä, jonka loppupuolella katsomme yhdessä tarvetta jatkolle. 
  • Sessiot voidaan pitää joko tapaamisena tai etäyhteyden avulla ja ne pidetään noin kahden viikon välein. Kullekin välille saat tehtäviä, jotka auttavat alitajuntaasi työskentelemään tai edesauttavat ajatteluprosessiasi, näkökulman muutosta, konkreettista harjoitusta jne.
  • Sessiot kestävät 1-2 h kerrallaan tarpeen mukaan.  Kyseessä ei ole ajankäyttö vaan ajattelun arvontuotanto. Autan sinua tarkentamaan fokuksesi sinulle merkitykselliseen päämäärään, löytämään itsestäsi voimat ja keinot sinne pääsemiseen. Sparraan ja haastan kokemukseni ja oppieni kautta. 
  • Opit rakentamaan itsellesi kasvun mentaliteetin, ajattelemaan kuin oman elämäsi mestari ja viemään pieniä ja suuria muutoksia läpi nyt ja tulevaisuudessa. Otat vastuun omasta asenteestasi ja siten elämästäsi -ja niiden toteutumisesta käytännössä.
 

Huom! Vaikka tavoitteesi koskisivatkin työtä, on ihminen aina kokonaisuus. Henkilökohtainen tarinasi tähän asti vaikuttaa vahvasti siihen, kuinka elämäsi nyt näyttäytyy. Valmennan paljon yrityksissä ja työelämässä –mutta aina inhimillistä ihmistä!

 

Ota seuraavat stepit haltuun nyt: pyydä tarjous ja sovitaan ensimmäinen tapaaminen! 

Suvi on aivan ihana valmentaja! Hän osasi ja uskalsi haastaa minua coachingasiakkaana juuri oikeilla kysymyksillä eteenpäin. Samalla opin näkemään oman potentiaalini vielä vahvemmin ja luottamaan vaistooni elämän risteyksissä. Tärkeimpänä muistona on se, että sain kiteytettyä arvoni todelliseen järjestykseen. Se olinkin täysin eri mitä olin itse ensin luullut.” 

 

Jarna Kaplas, Suomen Vuoden nuori yrittäjä 2019; Yrittäjä, Emäpitäjän anniskeluravintolat Oy

”En ole välttämättä se helpoin asiakas, mutta Suvi pystyi coahcingissa nopeasti luomaan motivoivan ilmapiirin. Hän kannusti rennosti, mutta myös haastoi tiukasti oikeissa paikoissa. Sain käyttökelpoisia työkaluja ja paremman motivaation tekemiseen. Suvi on kova.”

 

-Juha Jylhäsalmi, Vuoden Yksinyrittäjä 2019, Yrittäjä; Jylhäsalmi Productions

©2020 Kohisevankoski | All Rights Reserved

Join the

lorem ipsum apolotus captures denimetus apparatus